100. évfordulós Einstein arany érme

Színarany dollár a relativitáselmélet jubileumára

A világ legkisebb arany érméi - Albert Einstein emlékérme

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • 24 karátos aranyból
  • Idén emlékezünk meg Einstein halálának 65. évfordulójáról
  • Rendkívül alacsony, szigorúan limitált példányszámban
  • A világ egyik legkeresettebb méretű érméje
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 29 900 Ft

Emlékérme a Nobel-díjas fizikus tiszteletére:

Kereken 100 éve, 1919-ben Arthur Eddington brit csillagász megfigyelése által széles tudományos körben is elfogadták a modern tudomány úttörőjének, Albert Einsteinnek az általános relativitás elméletét. Einstein ezzel maradandó mérföldkövet alkotott a modern fizika terén, és gyökeresen átalakította a világegyetemről alkotott felfogásunkat.

Az elmélet meghökkentő megállapításokat tartalmazott, amely többnyire ellenkezett a mindennapi tapasztalatokkal. Legfontosabb következménye a térről és időről korábban magától értetődően elfogadott képzetek megváltoztatása volt: eszerint az idő nem mindenki számára telik egyformán, múlásának tempója szintén függ a sebességtől.

A 100. évforduló tiszteletére megalkotott emlékérmét az alkalomhoz méltó módon színtiszta aranyból bocsátották ki. A legkiválóbb verdei minőségben készült érmeritkaság a kibocsátó országban hivatalos fizetőeszköznek minősül, és világszerte mindössze 1 500 darab érhető el belőle!

Kedvező ár: 29 900 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
11 mm
Tömeg:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
1500
Kibocsátás:
2019
Névérték:
2,5 dollár
Kibocsátó:
Niue

Igen, megrendelem a színaranyból, Einstein relativitás elméletének 100. évfordulójára készült érmét mindössze 29 900 Ft-os kedvező áron (+990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel, az érmét a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.