Hivatalos arany érmék, amelyeket mindenki megengedhet magának

A magyarság legnemesebb jelképe színarany érmén megörökítve

A világ legkisebb arany érméi - Szent Korona érme

A világ legkisebb arany érméi - Szent Korona érme

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Az érme 24 karátos aranyból készült
  • Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
  • 11 mm átmérő - speciális verdei technológia
  • Hivatalos, törvényes fizetőeszköz a kibocsátó országban
  • Típus: Kollekció
  • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Ár: 29 990 Ft

Szent Korona színarany érme

A magyarság legnemesebb szimbóluma

A Magyar Éremkibocsátó Kft. büszkén ajánlja figyelmébe a kínálatában szereplő legújabb kibocsátását, a Szent Koronának, a magyarság legnemesebb szimbólumának emléket állító színarany érméjét. A gyönyörű érme a magyar államiság egyetemes jelképét örökíti meg. Európa egyik legrégebbi királyi fejdísze kalandos történetével világszerte óriási népszerűségnek örvend, ezzel dicsőítve nemzetünket.

Az érmeritkaság színaranyból készült, a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel. Ez a modern technológia lehetővé teszi, hogy az érmén megörökített minden apró rajzolat tökéletesen látható legyen. 

 

Ár:29 990 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
24 karátos arany (Au 999/1000)
Minőség:
Tükörveret
Névérték:
1 dollár
Tömeg:
0,5 gramm
Átmérő:
11 mm
Előlap:
II. Erzsébet királynő arcképe
Hátlap:
Szent Korona
Szegély:
Fogazott
Kibocsátás éve:
2015
Kibocsátó ország:
Cook-szigetek

A Szent Korona színarany érmén megörökítve

A lenyűgöző érme, amely a magyarság legnemesebb szimbólumának, a Szent Koronának állít emléket, A világ legkisebb arany érméi sorozat kezdő eleme. A gyűjtemény előfizetésével Ön lehetőséget kap arra, hogy kedvező áron, mindössze 29 990 Ft-ért rendelje meg a Szent Korona érmét. Az érmekülönlegességet szigorúan limitált példányszámban bocsátották ki és csak korlátozott számban érhető el, így javasoljuk, hogy mielőbb adja le megrendelését!

A világ legkisebb arany érméi sorozat előfizetőjének a gyűjtés során az alábbi kiegészítőket AJÁNDÉKBA küldjük:

  • A kollekció megrendelése esetén egy elegáns gyűjtői díszdobozt kap tőlünk ajándékba
  • A sorozat előfizetőinek numizmatikai nagyítót küldünk az érmék motívumainak és részleteinek még pontosabb megfigyeléséhez
  • Minden érméhez Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány tartozik
  • Névre szóló Tulajdonosi Tanúsítvány, valamint gravírozott réztábla a kollekcióhoz

 

 

A világ legkisebb arany érméi gyűjtemény óriási népszerűségnek örvend, különleges technikai paraméterei, magas aranytartalma és egyedi rajzolatai miatt. A gyűjtemény előfizetőjeként az első elemet kedvező, mindössze 29 990 Ft-os áron rendelheti meg. A további darabok ára 29 990 Ft (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Igen, megrendelem A világ legkisebb arany érméi kollekció első elemeként az arany Szent Korona emlékérmét kedvező, 29 990 Ft-os áron. A sorozat további elemeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 29 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

A kollekció nyitott jellegű előre meg nem határozott darabszámú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Az első érme ára átvételkor a postásnak fizetendő, a továbbiakat pedig a küldeményhez csatolt számla kiállításától számított 15 napon belül kell befizetnem.

Bármelyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.