"Isten, áldd meg a magyart"

Himnusz 14 karátos arany érem

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • 14 karátos arany (Au 585/1000)
  • A legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 999 darab
  • AJÁNDÉK: Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány és izgalmas háttértörténeti anyag
  • Visszaküldési garancia: 14 napon belül visszaküldhető
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Utolsó darabok
Kedvező ár: 59 900 Ft

Himnusz emlékérem 14 karátos aranyból!
A költemény születésének 195. évfordulójára

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Himnusz kézirat1823. január 22-én Kölcsey Ferenc tollából született meg a Hymnus, a’ Magyar nép zivataros századaiból című költemény, amely mára magyarságunk egyik legfontosabb jelképévé vált. A nyolc versszakból álló, keretes szerkezetű mű bravúrosan állítja szembe történelmünk virágzó időszakát múltbéli megpróbáltatásainkkal. Az erős érzelmi telítettségű alkotás nem csupán a költő saját lelkivilágába nyújt betekintést, a Kölcsey által megfogalmazott gondolatok valamennyi magyar ember szívének legmélyéről szólnak.

A remekmű az emelkedett témához méltó kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, melyre az érem mellé kézbesített Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány nyújt garanciát:

  • 14 karátos aranyból (Au 585/1000) készült numizmatikai alkotás
  • az érem a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra
  • szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 999 darab érhető el világszerte

Az egyedülálló kibocsátás előlapján az alkotás költője és zeneszerzője, valamint kézjegyük jelenik meg, míg a hátlapot Hungária istennő allgeorikus alakja díszíti.

Kedvező ár:59 900 Ft
Leírás
Anyag:
Arany
Tisztaság:
14 karát (585/1000)
Átmérő:
18 mm
Súly:
2 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
999 darab
Előlap:
Kölcsey Ferenc és Erkel Ferenc portréja és kézjegye
Hátlap:
Hungária istennő allegorikus alakja
Éremművész:
Csontos Attila
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a 14 karátos aranyból (Au 585/1000) készült Himnusz emlékérmet kedvező áron 59 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmet az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldhetem a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az ügyfelei személyes adatait az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, önkéntes hozzájárulás alapján kezeli.