A világ hét új csodája a világ legkisebb arany érméin

A világ hét új csodája - Colosseum érme

A világ hét új csodája - Colosseum érme

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
 • Az érme 14 karátos aranyból (Au 585/1000) készült
 • Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
 • 11 mm átmérő - speciális verdei technológia
 • Hivatalos, törvényes fizetőeszköz a kibocsátó országban

 

 • Típus: Kollekció
 • Rendelkezésre álló mennyiség Elfogyott
Értesítsen, amint a termék elérhető lesz!

A Kolosszeum hivatalos arany érmén

Róma legnemesebb épületkomplexuma 14 karátos aranyból

Az olasz fővárosban megcsodálható Kolosszeum az ókori Római Birodalom legismertebb épületkomplexuma, amely óriási népszerűségnek örvend a világ minden pontján. A páratlan érme ennek a csodálatos építménynek állít emléket, megelevenítve az ókori viadalokat és civilizációt. A gyönyörű érme a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel készült, amely lehetővé teszi, hogy annak minden motívuma a legapróbb részletekig látható legyen.

A Kolosszeum, a legnépszerűbb ókori római látványosság

Az 14 karátos aranyból készült érmeritkaság az ókori Római Birodalom legismertebb építménye, a Kolosszeum előtt tiszteleg és egyben egy kivételes népszerűségnek örvendő gyűjtemény, a Világ hét új csodája kollekció nyitó eleme. Az egyedi gyűjtemény minden egyes eleme  a világ hét új csodájának állít emléket. A sorozat kezdő elemeként ezt a különleges érmét kedvező áron, 19 990 Ft-ért rendelheti meg. A Kolosszeum 14 karátos emlékérmét szigorúan limitált példányszámban bocsátották ki, a gyűjtők csak igen szűk köre kap lehetőséget az érme megszerzésére.

Értesítsen, amint a termék elérhető lesz!
Tulajdonságok
Anyag:
14 karátos arany (Au 585/1000)
Minőség:
Tükörveret
Év:
2013
Kibocsátó:
Salamon-szigetek
Tömeg:
0,5 gramm
Átmérő:
11 mm

A világ hét új csodája a világ legkisebb arany érméin


A Kolosszeum hivatalos 14 karátos arany érme Társaságunk egyik legkeresettebb gyűjteménye, A világ hét új csodája kollekció nyitó eleme. A rendkívüli sorozat a világ hét új csodájának megválasztott építményeket örökíti meg, amelyek napjainkban is látogathatóak. A hét új csodára a világ minden országából lehetett szavazni, a voksolás menetét óriási érdeklődés kísérte. 

A kollekció minden egyes eleme speciális, 11 mm-es átmérővel rendelkezik, amely a világ egyik legkeresettebb technikai paramétere! A 2013-as kibocsátású gyűjteményt szigorúan limitált példányszámban bocsátották ki, mindössze 7 000 teljes sorozat érhető el.

A világ hét új csodája gyűjtemény egyedisége az alábbiakban rejlik:

 • A 2013-as kibocsátású érmesorozatból mindösszesen 7 000 teljes kollekció áll rendelkezésre
 • Minden érméhez Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány tartozik
 • Az emlékérmék a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel készültek
 • A kollekció megrendelése esetén a gyűjtés során Ön egy elegáns díszdobozt kap tőlünk ajándékba
 • A teljes sorozat megrendelése esetén a gyűjtés során Öné lesz a Tulajdonosi Tanúsítvány
 • A sorozat előfizetőinek a gyűjtés során numizmatikai nagyítót küldünk az érmék motívumainak és részleteinek minél alaposabb megismerése céljából

A 14 karátos aranyból készült páratlan kollekció óriási népszerűségnek örvend. A gyűjtemény megrendelése esetén az első érméhez kedvező, 19 990 Ft-os áron juthat hozzá, a további darabok kedvező ára 19 990 Ft (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Igen, megrendelem első elemként az arany Római Kolosszeum emlékérmét kedvező, 19 990 Ft-os áron. A sorozat további elemeit 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 19 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

A kollekció zárt jellegű, hét különböző elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Az érméket 3-4 hetente szállítják ki a címemre. Az első érme ára átvételkor a postásnak fizetendő, a továbbiakat pedig a küldeményhez csatolt számla kiállításától számított 15 napon belül kell befizetnem.