A világ hét csodája a világ legkisebb arany érméin

Hivatalos arany érmék, amelyet mindenki megengedhet magának

A világ hét csodája - Gízai piramisok érme

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
 • Az érme 14 karátos aranyból (Au 585/1000) készült
 • Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
 • 11 mm átmérő - speciális verdei technológia
 • Hivatalos, törvényes fizetőeszköz a kibocsátó országban
 • Típus: Kollekció
 • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Ár 19 990 Ft

A Gízai piramisok hivatalos arany érmén

Az egyetlen fennmaradt ókori csodát megelevenítő arany érme

Az antik kultúra egyik legbecsesebb kincsét megörökítő varázslatos érme 14 karátos aranyból készült. A káprázatos kibocsátás a Gízai piramisokat ábrázolja, amely az egyetlen napjainkig fennmaradt ókori csoda. A Gízai piramisok a világ legismertebb és leglátogatottabb kulturális örökségei közé tartoznak. A lenyűgöző érmék a legkiválóbb verdei minőségben készültek, tükörverettel. Ez a modern technológia lehetővé teszi, hogy az érmén megörökített csodálatos motívum a legapróbb részletekig tökéletesen kivehető legyen.

A Gízai piramisok 14 karátos arany érmén!
A lenyűgöző érme, amely Egyiptom legismertebb öröksége előtt tiszteleg, az egyedülálló Világ hét csodája kollekció első eleme. A páratlan gyűjtemény minden érméje az antik kultúra remekeinek állít emléket. A sorozat kezdő elemeként kedvező, 19 990 Ft-os áron tudja lefoglalni. A Gízai piramisok arany érmét és a Világ hét új csodája kollekciót szigorúan limitált példányszámban bocsátották ki, így javasoljuk, mielőbb adja le megrendelését.

Ár19 990 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
14 karátos arany
Minőség:
Tükörveret
Kibocsátó:
Salamon-szigetek
Tömeg:
0,5 gramm
Átmérő:
11 mm
Limitáció:
7000 teljes gyűjtemény

A világ hét csodája a világ legkisebb arany érméin

A Gízai piramisok arany érme a rendkívüli Világ hét csodája kollekció kezdő eleme. A gyűjtemény az antik kultúra elragadó örökségei előtt tiszteleg 14 karátos arany érméken. A sorozat az ókor csodáit örökíti meg, különleges, 11 mm átmérőjű arany érméken. Ez a méret a világ egyik legritkább, ezáltal egyben legkeresettebb technikai paramétere. A világ hét csodája kollekció értékét tovább növeli, hogy szigorúan limitált példányszámban bocsátották ki.

A világ hét csodája sorozat előfizetőjeként a gyűjtés során Önnek a következő kiegészítőket küldjük AJÁNDÉKBA:

 • Minden érméhez Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt
 • Elegáns gyűjtői díszdobozt az elemek biztonságos tárolására és látványos bemutatására
 • Névre szóló és egyedi sorszámmal ellátott Tulajdonosi Tanúsítványt
 • Névre szóló és egyedi sorszámmal ellátott gravírozott bronztáblát
 • Numizmatikai nagyítót, az érmék motívumainak és részleteinek tökéletes megvizsgálásának céljából

A világ hét csodája kollekció óriási népszerűségnek örvend, az egyik legkeresettebb érmék közé tartoznak, magas aranytartalmuk és egyedi technikai paramétereik miatt. A gyűjtemény megrendelése esetén az első érméhez kedvező 19 990 Ft-os áron juthat hozzá, a további darabok ára 19 990 Ft (+ 990 Ft csomagolási- és postaköltség).

Igen, megrendelem első elemként az arany Gízai piramisok emlékérmét kedvező 19 990 Ft-os áron. A sorozat további elemeit 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 19 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

A kollekció zárt jellegű hét darab elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Az érméket 3-4 hetente szállítják ki a címemre. Az első érme ára átvételkor a postásnak fizetendő, a továbbiakat pedig a küldeményhez csatolt számla kiállításától számított 15 napon belül kell befizetnem.

Mindegyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti részemre. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.