Aranyba zárt történelem

Hazánk dicső királyainak arcképcsarnoka

Arany Királyok kollekció - Szent István emlékérem

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
 • Hazánk dicső királyainak arcképcsarnoka káprázatos érmeken
 • Színtiszta aranyból (Au 999/1000) készült
 • Innovatív formavilág és a legkiválóbb verdei minőség
 • Exkluzív AJÁNDÉK kiegészítők a kollekció gyűjtése során
 • Típus: Kollekció
 • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 29 990 Ft

Szent István

Magyarország államalapító királya színarany emlékérmen

Magyar Éremkibocsátó Kft - Szent István szignatúrája

Szent István királyunkat az Árpád-ház első és egyben legfontosabb uralkodójaként ismerjük,
aki országlása évtizedei során a magyar törzsek szövetségéből kialakult fejedelemséget egységes királysággá alakította. István királynak köszönhetően hazánk beléphetett az európai keresztény közösségbe és kezdetét vehették a Magyar Királyság dicső évszázadai, melyek hazánk történelmének aranykorát jelentették.

Tekintettel arra, hogy Társaságunk legfőbb célkitűzése történelmi örökségünk megőrzése a jövő generációi számára, nem is lehet kérdés, hogy szerepel a kínálatunkban ennek a nemes témának a numizmatikai feldolgozása. Ráadásul igazán különleges technikai paraméterekkel: a formabontó, lapka formájú érem színtiszta aranyból (Au 999/1000) készült, tükörveret minőségben, melynek köszönhetően a numizmatika világában elérhető legkiválóbb kivitelben pompázik.

Szent István színarany emlékérem

A színarany Szent István emlékérem az Arany Királyok kollekció első eleme, amely hazánk dicső királyainak exkluzív válogatása. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a Szent István érem kedvező áron, mindössze 29 990 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte 5 000 teljes kollekció érhető el.

Kedvező ár:29 990 Ft
Leírás
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Méret:
15,2 x 8,6 mm
Tömeg:
1/2 g
Minőség:
Tükörveret (Proof)
Limitáció:
5 000 teljes kollekció
Előlap:
Szent István
Közös hátlap:
Országalma
Éremművész:
ifj. Szlávics László
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Arany Királyok

Aranyba zárt történelem - Hazánk dicső királyainak arcképcsarnoka

A Magyar Királyság dicső évszázadaira mind a mai napig történelmünk aranykoraként tekintünk. A sok esetben virágzó, máskor viszontagságos időszakot felidézve valamennyi magyar honfitársunk szívét határtalan büszkeség tölti el. Nem is lehetett kérdés, hogy a nemes téma numizmatikai feldolgozása egy igazán méltó kezdő elemet, Szent István államalapító királyunkat és különleges a technikai paramétereket érdemel, melyek összhatásának köszönhetően a színarany éremsorozat olyan gyűjtői élményt kínál, mely példa nélküli Társaságunk történetében.

A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott gyűjtemény kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában érhető el, így sehol máshol nem juthat hozzá. Rendkívüli fontossággal bír továbbá, hogy világszerte mindössze 5 000 teljes Arany Királyok kollekció érhető el, mely még magasabb szintre emeli a sorozat exkluzivitását.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:

Magyar Éremkibocsaátó Kft. - Arany Királyok éremgyűjtemény kiegészítők

 • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány mindegyik színarany éremhez
 • Professzionális numizmatikai nagyító a legapróbb részletek megtekinthetősége érdekében
 • Elegáns gyűjtői díszdoboz az érmek biztonságos tároláshoz és látványos bemutatáshoz
 • Névre szóló Tulajdonosi Tanúsítvány 
 • Az Ön nevével ellátott gravítozott réztábla

 

A páratlan sorozatot megnyitó, színarany Szent István emlékérem kedvező áron, mindössze 29 990 Ft-ért lehet az Öné. A kollekció további elemeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 29 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek valamelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti a Társaságunk részére.

Éljen a lehetőséggel, szerezze meg az személyre szóló ajándékokkal színesített sorozatot és koronázza meg gyűjteményét!

Igen, megrendelem az Arany Királyok kollekció első elemeként a színarany Szent István emlékérmet kedvező áron, 29 990 Ft-ért. A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül 3-4 hetente fogom kézhez kapni elemenként 29 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).Az érmek árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egy elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.