Koronázza meg A VILÁGTÖRTÉNELEM HÓDÍTÓI éremtartó albumát:

Victoria, a győzelem istennője színarany érmén

Victoria a latin mitológiában a győzelem megszemélyesített istennője, akit leggyakrabban szárnyas nőalakként ábrázolnak. Hatalmas tisztelet övezte őt, a diadalmas hadvezérek egy-egy győztes csata után szobrokat készítettek róla, hogy díszítsék műemlékeiket és azok így hirdessék sikereiket.

Victoria, a győzeleme istennője előtt tisztelgünk egy rendkívüli, színtiszta aranyból készült érmével.

A remekmű kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

  • 24 karátos tömör aranyból (Au 999/1000) készült

  • A legkiválóbb verdei minőség, tükörveret

  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 2 500 darab világszerte

A remekmű nem csupán témája és nemesfémtartalma miatt különleges, hanem azért is, mert hivatalos fizetőeszköznek számít a kibocsátó országban.

A lenyűgöző Victoria érme előlapját a győzelmet jelképező babérkoszorú díszíti, valamint a kibocsátó ország, Niue pecsétre látható rajta. A kibocsátás hátlapján Victoria, a győzelem istennője egy babérkoszorút magasba emelő alakját ábrázolja. 

Szerezze meg ezt a limitált kiadású emlékérmét, amellyel megkoronázhatja és teljessé teheti A világtörtélem hódítói albumát!

Igen, megrendelem a 24 karátos aranyból (Au 999/1000) készült Victoria emlékérmét kedvező áron 94 900 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék ára szállításkor a futárszolgálat munkatársának fizetendő. Amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Tulajdonságok
Anyag:
24 karátos arany (999/1000)
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Átmérő:
18 mm
Tömeg:
1,2 g
Limitáció:
2 500 darab
Előlap:
Babérkoszorú, Niue pecsétje
Hátlap:
Victoria, a győzelem istennője
Kibocsátva:
2024
Kibocsátó:
Niue
Névérték:
2,5 dollár
Éremművész:
Király Fanni