Koronázza meg A világ hét géniusza gyűjteményét!

Színarany Gróf Széchenyi István érme „A legnagyobb magyar” tiszteletére!

Megtiszteltetés a Magyar Éremkibocsátó Kft. számára, hogy felajánlhatja Önnek „A legnagyobb magyarról”, Gróf Széchenyi Istvánról megemlékező színarany érmét. A különleges emlékérme nemzetünk büszkeségéhez méltó kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, melyre az érme mellé kézbesített Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány nyújt garanciát:  

  • 1/10 uncia színtiszta aranyból készült hivatalos pénzérme
  • Az érme a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra!
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 1 500 érme érhető el világszerte!

A csodásan ragyogó színtiszta arany érme méltó megemlékezés az oly sok területen kimagasló érdemekkel bíró Széchenyi Istvánról. Számos újítás fűződik a nevéhez, mivel szívügyének tekintette Magyarország fejlesztését. Ő honosította meg hazánkban a lóversenyzést és fektette le a Magyar Tudományos Akadémia alapjait. Sokat tett a folyószabályozás ügyéért és hozzá köthető a Lánchíd megépítésének ötlete is. Széchenyi kiváló író is volt, átfogó gazdasági és társadalmi
reformterveit többek között a Hitel, a Világ és a Stádium című műveiben tárta a nyilvánosság elé. Ő volt a Batthyány-kormány közlekedési minisztere, egyben Kossuth kabinettársa.

A remekmű nem csupán témája és nemesfémtartalma miatt különleges, hanem azért is, mert hivatalos fizetőeszköznek számít a kibocsátó országban.

A kivételes érme témájából adódóan remekül kiegészíti A világ hét géniusza gyűjteményét, mi több, tökéletesen illeszkedik az érmék tárolására szolgáló elegáns díszdobozba is.

Koronázza meg most gyűjteményét, rendelje meg a tündöklő aranyból készült Gróf Széchenyi István emlékérmét!

Rendelje meg mihamarabb, mielőtt a mindössze 1 500 példányban kibocsátott érme elfogyna!

 

Igen, megrendelem a 24 karátos aranyból készült Gróf Széchenyi István emlékérmét kedvező áron 229 900 Ft- ért (+ 1 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék ára szállításkor a futárszolgálat munkatársának fizetendő. Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel, a terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
18 mm
Súly:
3,1 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
1 500 db
Előlap:
Gróf Széchenyi István portréja
Kibocsátó:
Niue
Névérték:
5 dollár