III. Ferdinánd 1642. évi tízszeres dukát replika


III. Ferdinánd 1642-ben Körmöcbányán készült tízszeres dukátja kiemelkedő ritkaságnak, mondhatni unikumnak számít, mivel csupán egyetlen egy példány ismert belőle az egész világon. Jelenleg nyilvános árverésen dokumentáltan a legmagasabb áron elkelt magyar pénzérmének ez a darab számít, amely a Macho & Chlapovič aukciósház 24. árverésén Prágában, 2020. november 6-án 950 000 euró leütési áron kelt el.

Az érem különlegessége az alábbiakban rejlik:

  • 24 karátos arany (Au 999/1000) érem
  • A legértékesebb magyar érmének replikája
  • Legkiválóbb, tükörveret minőségben készült
  • Numizmatikai szakértő által írt háttértörténeti anyag az éremmel


A III. Ferdinánd 1642.évi tíszeres dukát replika a Milliomosok Gyűjteményének nyitó eleme. A kivételes technikai paraméterekkel rendelkező gyűjtemény előfizetőjeként, mindössze 49 995 Ft-ért lehet az Öné! (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség)

Takarítson meg 49 995 Ft-ot az érem eredeti árából!

Milliomosok Gyűjteménye:
A világ legértékesebb arany érméinek replikái!

A Milliomosok Gyűjteménye, olyan legendás érmék replikáiból áll, amelyek megszerzése még a leggazdagabb gyűjtők számára is a legnagyobb kihívást jelenti, és amelyeket a numizmatika történetének legértékesebb ritkaságainak tekintenek.  Az exkluzív kollekció a világ leghíresebb és egyben legértékesebb érméinek replikáit vonultatja fel, az elemek mindegyike színaranyból (Au 999/1000) készült tükörveret minőségben.

A kollekció további elemei között szerepel az 1933-as "Double Eagle", a világ legdrágább érméjének replikája, illetve a "Brasher Dubloon” az Egyesült Államok legelső arany érméjenek pontos mása is. A páratlan sorozatból mindössze 1000 teljes kollekció érhető el a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában.

A sorozat gyűjtése során az alábbi kiegészítőket Ön AJÁNDÉKBA kapja:

  • Elegáns gyűjtői díszdobozt a sorozat látványos bemutatáshoz
  • Numizmatikai nagyítót az érmek motívumainak alapos megtekintéséhez
  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, izgalmas háttértörténeti anyagot minden éremhez
  • Tulajdonosi Tanúsítványt, valamint névre szóló gravírozott réztáblát a gyűjteményhez

A sorozat előfizetőjeként a III. Ferdinánd tízszeres dukát replikát kedvezményes áron, mindössze 49 995 Ft-ért szerezheti meg. (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség) A kollekció következő érmeit minden további teendő nélkül, havonta fogjuk elküldeni Önnek, darabonként 99 990 Ft-os kedvező áron (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). 

Éljen az "aranyat érő" lehetőséggel! Adja le megrendelését még ma!

Igen, megrendelem a Milliomosok Gyűjteménye kollekció első elemként a III. Ferdinánd tízszeres dukát replika érmet kedvezményes, 49 995 Ft-os áron. (+1 490 Ft csomagolási és postaköltség) A sorozat következő színarany érmeit minden további teendő nélkül, havonta fogom kézhez kapni kedvező áron, 99 990 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem. A termék kézbesítésére várhatóan áprilisban kerül sor.

A kollekció zárt jellegű, hét elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Ne feledje, amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
18 mm
Tömeg:
1,2 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
Mindössze 1000 kollekció érhető el