Tegye teljessé 12 hónap - 12 történelmi esemény éremtartó dobozát:

Hungária Istennő 24 karátos arany érmén!

Megtiszteltetés a Magyar Éremkibocsátó Kft. számára, hogy felajánlhatja Önnek eme színarany érmét amelyen büszke nemzetünk jelképe, Hungária Istennő alakja elevenedík meg. A remekmű az emelkedett témához méltó kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, melyre az érme mellé kézbesített Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány nyújt garanciát:  

  • Színtiszta aranyból készült numizmatikai alkotás!
  • Az érme a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra!
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 2 500 érme érhető el világszerte!

Az egyedülálló kibocsátás előlapján Hungária Istennő allegorikus alakja jelenik meg és a „Hazám, hazám, Te mindenem” idézet, amely magában hordozza az érme legfőbb mondanivalóját, mely valamennyi magyar ember szívének legmélyéről szól. Míg a hátlapon az életfa motívum látható, valamint Niue pecsétje.

A remekmű nem csupán témája és nemesfémtartalma miatt különleges, hanem azért is, mert hivatalos fizetőeszköznek számít a kibocsátó országban.

A kivételes érme remekül kiegészíti 12 hónap - 12 történelmi esemény gyűjteményét, mi több, tökéletesen illeszkedik az éremtartó dobozba is. 

Koronázza meg most gyűjteményét, rendelje meg a tündöklő aranyból készült Hungária érmét!

Igen, megrendelem a színaranyból (Au 999/1000) készült Hungária érmét kedvező áron, mindössze 94 900 Ft-ért (+1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Visszaküldési jog: Ne feledje, amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indoklás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
18 mm
Tömeg:
1,2 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
2500
Előlap:
Hungária Istennő allegorikus alakja
Hátlap:
Életfa motívum, Niue pecsét
Kibocsátó:
Niue
Névérték:
2,5 dollár