Egy összetartó nemzet, a magyarság tiszteletére:

Himnusz emlékérem 14 karátos aranyból!

1823. január 22-én Kölcsey Ferenc tollából született meg a Hymnus, a’ Magyar nép zivataros századaiból című költemény, amely mára magyarságunk egyik legfontosabb jelképévé vált. A mű bravúrosan állítja szembe történelmünk virágzó időszakát múltbéli megpróbáltatásainkkal.

A Kölcsey által megfogalmazott gondolatok valamennyi magyar ember szívének legmélyéről szólnak.

A remekmű az emelkedett témához méltó kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, melyre az érem mellé kézbesített Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány nyújt garanciát:
  • 14 karátos aranyból (Au 585/1000) készült

  • a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra

  • szigorúan korlátozva: mindössze 999 darab világszerte

Az egyedülálló kibocsátás előlapján az alkotás költője és zeneszerzője, valamint kézjegyük jelenik meg, míg a hátlapot a Magyarországot szimbolizáló Hungária istennő alakja díszíti.

Ragadja meg a kedvező lehetőséget és rendelje meg ezt a szemet gyönyörködtető, limitált arany éremritkaságot, amely a jelenlegi élethelyzetünkben is emlékeztetetheti Önt arra, hogy a magyar nemzet örökkön összetart és minden nehézséget képes maga mögött hagyni!

Tulajdonságok
Anyag:
Arany
Tisztaság:
14 karát (585/1000)
Átmérő:
18 mm
Súly:
2 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
999 darab
Előlap:
Kölcsey Ferenc és Erkel Ferenc portréja és kézjegye
Hátlap:
Hungária istennő allegorikus alakja
Éremművész:
Csontos Attila
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a 14 karátos aranyból (Au 585/1000) készült Himnusz emlékérmet kedvező áron 74 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. Az érmet az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldhetem a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére.