14. századi uralkodóink eredeti történelmi ezüst dénárjai

Az Anjou-korszak az Árpád-ház kihalását követően Magyarország történelmének egyik meghatározó szakasza volt. Az Anjouk idején szűnt meg a szolgaság Magyarországon, az agrárnépesség jó része jobbágy lett, lezárult a nemesség kialakulása.

A történelmi érme szett 3 olyan ezüst dénárt tartalmaz, amelyek a 14. században készültek. Mindet Magyarország területén bocsátották ki, amelynek az érméken látható verdejegyek ékes bizonyítékai.

Az Anjou érme szett ezüst dénárjai:

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Károly Róbert ezüst dénárja Károly Róbert ezüst dénárja, aki mind politikai, mind gazdasági téren igazi megújulást hozott a Magyar Királyság számára. Az érme előlapján Ön is felfedezheti a híres Anjou liliomot, az uralkodóház címerének fő motívumát.
Magyar Éremkibocsátó Kft. - Nagy Lajos ezüst dénárja Nagy Lajos érméje azokat az éveket idézik, amelyek Magyarország történetének egyik legdicsőbb korszakát fémjelzik. A dénár különlegességét fokozza, hogy előlapján egy kerek orrú, dús ajkú, fejkendős portré látható: egy szerecsen feje.
Magyar Éremkibocsátó Kft. - Mária királynő ezüst dénárja

A harmadik dénár kibocsátója I. Mária, aki mindössze 11 évesen vált Magyarország legelső királynőjévé. Az érme előlapján egy míves korona motívum látható, a hátlapot az ország címere díszíti.

  • Károly Róbert ezüst dénárja, aki mind politikai, mind gazdasági téren igazi megújulást hozott a Magyar Királyság számára. Az érme előlapján Ön is felfedezheti a híres Anjou liliomot, az uralkodóház címerének fő motívumát.

  • Nagy Lajos érméje azokat az éveket idézik, amelyek Magyarország történetének egyik legdicsőbb korszakát fémjelzik. A dénár különlegességét fokozza, hogy előlapján egy kerek orrú, dús ajkú, fejkendős portré látható: egy szerecsen feje.

  • A harmadik dénár kibocsátója I. Mária, aki mindössze 11 évesen vált Magyarország legelső királynőjévé. Az érme előlapján egy míves korona motívum látható, a hátlapot az ország címere díszíti.

AJÁNDÉK kiegészítők:
Így lesz teljes a gyűjtői élmény!

  • A gyűjtői élmény fokozása érdekében a három eredeti ezüst dénárt ajándék bársonyborítású díszdobozban küldjük el Önnek.

  • Mellékelünk a csomagban egy Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, amely biztosíték az Ön számára az érmék eredetére és minőségére.

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Anjou ezüst szett ajándék kiegészítőkkel

Ne habozzon, rendelje meg a jelenleg elérhető ezüst szettek egyikét mihamarabb kedvező áron!

Leírás
Anyag:
Ezüst
Átmérő:
~15 mm
Tömeg:
~0,5 g
Kibocsátás:
1308-1389
Minőség:
Kibocsátó:
Magyar Királyság
Névérték:
3 x 1 dénár
Limitáció:
Történelmi

Igen, megrendelem az Anjou történelmi érme szettet 44 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség). Az eredeti történelmi érmék mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, valamint az elegáns gyűjtői díszdobozt. Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az a termékhez csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.