A Karácsonyi tradíció és az éremművészet összefonódása most egy igazán különleges, meglepetésekkel teli kalandra csábít

Mindenki szereti a meglepetéseket. Főleg, ha ezek a meglepetések szépek, pozitív érzésekkel töltenek el és gyűjtőink számára minden bizonnyal nem utolsó sorban érdekes és egyedülálló készletet rejtenek. Ezen felbuzdulva ajánljuk figyelmébe az idei Adventi naptárunkat, melyben összegyűjtöttünk 24 különleges érmekibocsátást a világ minden tájáról. A hónap első napjától Szentestéig minden nap nyisson ki egy ablakot ebben a gyönyörű naptárban, és a jutalma napról napra egy újabb érdekes érme lesz.

A naptár 24 érmét tartalmaz, de mivel nem szeretnénk elrontani a meglepetés erejét, ezért csak néhány darabot emelünk ki közülük. Található az ablakok mögött például 1 centes Barbadosról, 1 centes Új-Zélandról, 2 centes Salamon-szigetekről, 1 dénár Észak-Macedóniából, ....de a többi legyen meglepetés.

Az érméket egy kiválóan és gondosan kivitelezett naptárba helyeztük. A kalendáriumot egy szép karácsonyi jelenet díszíti, mely alatt már megbújnak az ajándékok, melyek bizonyára Önben is felébresztik az ünnepre hangolódás érzetét.

Amennyiben leadja megrendelését, a következő előnyökben részesül:

  • Egyedülálló, 24 érméből álló készlet a világ minden tájáról

  • Egy készlet, amely minden nap új meglepetést hoz

  • Ideális ajándék gyerekeknek, utazóknak és gyűjtőknek

  • Kínálatunkban szigorú limitáció: csak 30 adventi naptár érhető el!

Ne maradjon le a korlátozott készletről, adja le megrendelését mihamarabb kedvező áron, mindössze 24 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség).

Igen, megrendelem a 24 érmét magába foglaló adventi naptárat kedvező áron, csak 24 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. 

A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.