Vörösmarty Mihály · Szózat

A hűség költeménye 24 karátos arannyal bevont emlékérmen

A Szózat a himnuszunkhoz hasonlóan meghatározó nemzeti jelképünk, ünnepeink szerves része. A hazához való rendületlen hűség költeményét Vörösmarty Mihály nyughatatlan hazaszeretetének lángja hívta életre. A remekmű előtt egy igazán különleges emlékérem tiszteleg.

Az érem kivételes tulajdonságai:

  • Színtiszta arany bevonat
  • Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
  • A magyar trikolor piros színével díszítve az érmek előlapján

A Vörösmarty Mihály Szózat című költeményét megörökítő emlékérem A magyar szív versei kollekció nyitó darabja. Rendkívüli ajánlatunk keretében a látványos emlékérem kedvezményes áron, mindössze 6 495 Ft-ért lehet az Öné (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség) a 12 990 Ft-os teljes ár helyett.

 

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Díszítés:
A nemzeti trikolor piros színével
Átmérő:
38,61 mm
Tömeg:
25,5 g
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Limitáció:
10 000 teljes kollekció
Előlap:
A költő portréja, verséből vett idézet, fecske motívum
Hátlap:
Szívből gyökerező életfa, líra motívum
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
Éremművész:
Király Fanni

Költőóriások múlhatatlan remekművei 

színarannyal bevont érmeken

A magyar költészet csodálatos versek egész sorát vonultatja fel a legfontosabb értékekről és érzésekről: szeretetről, szerelemről, családról, magyarságtudatról. Olyan költőóriások vallanak ezekről, mint Vörösmarty, Ady, József Attila vagy Radnóti. Múlhatatlan műveik előtt tiszteleg A magyar szív versei kollekció.

Gyűjtse ki magyar trikolor színeivel díszített érmek!

A mindössze 6 emlékérmet felvonultató sorozat igazi numizmatikai különlegesség, ugyanis, minden darabjának előlapját a magyar trikolor egy-egy színe díszíti. A sorozat valamennyi darabját a tárolására szolgáló éremtartó albumba helyezve, a piros, fehér vagy zöld színnel díszített veretek a magyar zászlót idézik.

A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 10 000 teljes kollekció érhető el. 

A gyűjtés során Ön AJÁNDÉKBA kapja:  

  • Éremtartó albumotlátványos tárolásához már az első küldeménnyel!
  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt minden éremhez
  • Izgalmas háttértörténeti leírást minden küldeményhez
  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

A kollekció tárolására szolgáló éremtartó albumban – a sorozat 6 érmén felül – egy színtiszta arany érem is helyet kap. A színarany érem nem a kollekció részeazt a küldeményekhez mellékelt megrendelő kártyával lehet megrendelni!

Vörösmarty Mihály Szózat című költeményét megörökítő emlékérmet Ön kedvezményes áron, mindössze 6 495 Ft-os áron szerezheti meg (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 12 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

Ne feledje: Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Igenmegrendelem a A magyar szív versei kollekció első elemeként a Vörösmarty Mihály · Szózat emlékérmet kedvezményes áron, 6 495 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő 5 érmét minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 12 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, 6 éremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.