Nemzetünk legősibb szövetsége, a vérszerződés

Színezüst érem méltányosan bányászott színarany bevonattal

Nemzetünk születésének tiszteletére Társaságunk egy rendkívüli emlékérem kibocsátásával emlékezik meg a legősibb, vérrel szentesített eskünkről, melyet a hagyomány szerint első alapszerződésünkként tartunk számon. A Vérszerződés érem 2 uncia tömör színtiszta ezüstből készült, a legkiválóbb verdei minőségben, melynek köszönhetően tükörfényesen ragyog. 

Miben rejlik az érem különlegessége?

A 2 uncia színezüst Vérszerződés érmet méltányosan bányászott színtiszta arany bevonat koronázza meg. A méltányos bányászat lényege, hogy biztonságosabb és fenntarthatóbb körülményeket biztosítson a nemesfém kitermelés során, ezzel óvva embertársainkat és a környezetet. Az erre a célra kialakított úgynevezett „Fairmined-sztenderd” szigorú követelményei garantálják, hogy a Vérszerződés érem bevonatához használt arany fenntartható, felelős forrásból származik!

Látványos motívumvilág

Az impozáns átmérőjű veret mesterien kidolgozott előlapja a festőóriás, Székely Bertalan Vérszerződés című freskóját örökíti meg. A festmény központi motívumát a nagyszentmiklósi aranylelet értékes darabja, a Bikafejes ivóedény inspirálta, mely az érem hátlapján elevenedik meg. Az edényt ősmagyar motívumok és a hét vezér legismertebb névsora fogja közre.

Az Ön AJÁNDÉKAI:

• Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány, amely garantálja az érem eredetiségét, a verdei minőséget és a nemesfém tisztaságát

Fairmined Tanúsítvány, amely garantálja, hogy a bevonathoz használt színarany felelős forrásból származik 

• Elegáns, valódi fából készült díszdoboz, amelybe Társaságunk logóját gravírozták

Ne hagyja ki a lehetőséget, szerezze meg saját sorszámozott példányát mihamarabb!

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Bevonat:
Méltányosan bányászott színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
50 mm
Súly:
2 uncia (62,2 g)
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
777 példány
Előlap:
Székely Bertalan: Vérszerződés című festményéről vett jelenet, ősmagyar motívummal
Hátlap:
A festményen megjelenített ivóedény és a hét vezér legismertebb névsora
Éremművész:
Csontos Attila

Igen, megrendelem az 2 unciás színezüst Vérszerződés érmet 109 900 Ft-os kedvező áron (+1 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megrendelésével a kiegészítőket ajándékba kapom.

Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem a vonatkozó jogszabályok szerint. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.