2020 - A patkány éve

Alapozza meg szerencséjét az előttünk álló évre!

Az újév közeledtének alkalmából egy valódi érmekülönlegességet ajánlunk figyelmébe, amelyet akár kabalaként is használhat a következő évben. A Patkány éve ihlette a színezüstből készült érme kibocsátását, amelynek előlapját egy édesvízi igazgyöngy díszíti, két patkány által közrefogva. A gyöngy a kínaiak szerint a tisztaság és érték jelképe.

Hazánkban is hódít a többezer éves múltra visszatekintő kínai horoszkóp, amely 12 állatövi jegyből áll. 2020 a Patkány éve lesz. A jegy szülöttei ambíciózus, szorgalmas emberek, akik híresek kiváló alkalmazkodó képességükről és humorérzékükről.

Az érme értékét tovább fokozzák technikai paraméterei: 

  • 1 uncia, azaz több mint 30 gramm tömör színezüstből 
  • Szelektív 24 karátos színarany bevonattal
  • Ragyogó igazgyöngy berakással
  • Látványos, 40 mm-es átmérő
  • Szigorú limitáció: csak 8888 darab a világon!

A különleges színezüst érem ára mindössze 49 900 Ft (990 Ft csomagolási és postaköltség). 

Ne habozzon, biztosítsa be szerencséjét a 2020-as évre, rendelje meg a Patkány éve színezüst érmét - akár ajándékba, akár szerencsehozó amulettként is tökéletes választás!

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség
Limitáció:
Csak 8888 darab a világon
Átmérő:
40mm
Tömeg:
31,1 gramm
Névérték:
10 dollár

Igen, megrendelem a színezüst Patkány éve érmét kedvező áron, 49 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmet az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldhetem a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. 

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az a küldeményhez csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül, vagy szállításkor a postásnak / futárszolgálat munkatársának fizetendő.