Rendkívüli érem válogatás tömör színezüstből, speciális kivitelezésekkel

Az '56-os forradalom és szabadságharc emlékére

Az 1956. október 23-án kitört forradalom és szabadságharc megmutatta a világnak a magyarok rendíthetetlen bátorságát és hősiességét a hőn áhított szabadság kivívása érdekében. '56 története - a mi történetünk - a mai magyar demokrácia egyik legfontosabb hagyománya, a nemzeti összefogás, a magyarok rendíthetetlen hazaszeretétenek jelképe.

A Magyar Éremkibocsátó Kft. büszkén ajánlja figyelmébe Társaságunk történetének egyik legkülönlegesebb kibocsátását: a forradalmi események tiszteletére kibocsátott színezüst (Ag 999/1000) érme szettet, amelyet ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal, és elegáns gyűjtői díszdobozzal együtt kézbesítünk Önnek.

A kiváló verdei minőséget képviselő érmek lenyűgözően részletgazdag motívumvilággal büszkélkedhetnek. Előlapjukat az '56-ban stratégiai jelentőséggel bíró Műszaki Egyetem előtt gyülekező forradalmi tömeg és az ikonikus lyukas zászló díszítik, míg hátlapjukon a forradalom jellegzetes alakjai nyertek elhelyezést. A kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szereplő forradalmi emlékérem válogatás rendkívüli numizmatikai és eszmei értéke a következőkben rejlik:

• tömör színezüstből készültek (Ag 999/1000)
• közös motívum ötféle különböző kivitelezéssel (egyedi sorszámozás, színarany szelektív bevonat, inverz szelektív színarany bevonat, hologram bevonat, antikolt)
• négy tükörveret minőségben, egy pedig antik hatással
• történelem és éremművészet egyedülálló kombinációja

További érdekesség, hogy a szelektív bevonat sokkal bonyolultabb eljárás, mint az egész érem bevonása. A hologram pedig a magyar származású Gábor Dénes, Nobel-díjat érő felfedezése.

Adja le megrendelését mihamarabb és biztosítsa be saját példányát a korlátozott számban elérhető szettből!

Leírás
Anyag:
Színezüst
Minőség:
Kiváló
Átmérő:
5 x 30 mm
Súly:
5 x 10 g
Bevonatok:
Tükörveret, Antikolt, Szelektív színarany, Hologram
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére kibocsátott 5 darab színezüst éremből álló válogatást ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és díszdobozzal együtt, 69 900 Ft-os kedvező áron  (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti számomra.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az összeget a küldeményhez csatolt számla kiállításától számított 15 napon belül kell befizetnie. 

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.