Örömmel ajánljuk figyelmébe a Magyar Éremkibocsátó Kft. történetének legújabb és egyben legexkluzívabb emlékérmét: az 1956-os forradalom emlékét megörökítő 1 kg tömör színezüst érmet!

Az 1956-os forradalom és szabadságharc hazánk történelmének egyik legmeghatározóbb eseménye. A káprázatos, 1 kilogramm súlyú, 24 karátos arannyal szelektíven bevont színezüst érem méltó módon kíván tisztelegni a magyar nemzetért életüket feláldozó forradalmárok előtt.

A fennkölt témát szem előtt tartva az éremművészet adta legkiválóbb technológiák felhasználásával, elismert történészek és művészek közreműködésével bocsátottuk ki az emlékérmet:

•    1 kg színtiszta ezüstből (Ag 999/1000),
•    24 karátos szelektív arany (Au 999/1000) bevonattal gazdagítva,
•    impozáns, 100 mm-es átmérővel,
•    a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel,
•    egyedileg sorszámozott éremszegéllyel,
•    világszerte mindössze 99 példányban,
•    értékes ajándék kiegészítőkkel.

A Magyar Éremkibocsátó Kft. nagy örömére szolgált, hogy az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából kivételes adományban részesíthette a Magyar Nemzeti Múzeumot. A szimbolikus jelentőségű, 56-os sorszámú emlékérmet ugyanis Társaságunk 2016. szeptember 6-án ünnepélyes keretek között a múzeumnak adományozta. A múzeum örömmel fogadta a nagyvonalú felajánlást, így mostantól a REJT/JEL/KÉPEK ’56 - A forradalom titkos művészete című kiállítás látogatói is megcsodálhatják a magyar numizmatika palettájának kiemelkedő tulajdonságokkal megáldott darabját. 

A Magyar Nemzeti Múzeum kincseinek tárházát is gazdagító éremművészeti ritkaság kizárólag Társaságunk kínálatában érhető el és világszerte mindössze 99 érem készült belőle. Így javasoljuk, hogy ne késlekedjen, rendelje meg saját példányát mihamarabb!
 

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst
Szelektív bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
100 mm
Súly:
1 000 g
Minőség:
Tükörveret
Példányszám:
99
Éremművész:
Fritz Mihály
Szegély:
Fogazott, sorszámozott
Kibocsátás éve:
2016
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
Előlap:
A Műegyetem előtt gyülekező tömeg, a forradalom jelképévé vált lyukas zászló
Hátlap:
Körkép a forradalom szereplőiről, eseményeiről

Igen, megrendelem az 1 kg színezüstből készült, 24 karátos arannyal szelektíven bevont 1956-os forradalom emlékérmet 790 000 Ft-os áron (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, a fényképes történeti leírást és az elegáns díszdobozt. A Magyar Éremkibocsátó Kft. ügyfélszolgálati munkatársa hamarosan hívni fog a fizetési mód egyeztetésével kapcsolatban. 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a részletfizetési lehetőség webshopunkban nem érhető el, ezzel kapcsolatosan kérjükkeresse ügyfélszolgálati munkatársunkat az alábbi telefonszámon: 06 80 888 998*

Hétköznap 8.00 - 19.00 között,
hétvégén 9.00 - 15.00 között.
*Díjmentesen hívható telefonszám