Színezüst emlékérem

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára

 

2016 ősze egy különleges évfordulót tartogat a magyar nemzet valamennyi hazaszerető polgára számára: idén októberben emlékezünk a kereken hatvan esztendeje lezajlott 1956 os forradalom és szabadságharc hőseire, akik megkérdőjelezhetetlen nyomot hagytak a magyarság történelmének vásznán.

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Színezüst forradalmi emlékérem AJÁNDÉK kiegészítőkkelA Magyar Éremkibocsátó Kft. a vissza nem térő jubileum alkalmából büszkén ajánlja figyelmébe  Társaságunk történetének egyik legkülönlegesebb kibocsátását: a forradalmi események tiszteletére kibocsátott színezüst (Ag 999/1000) emlékérmet, amelyet ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal, valamint értékes történelmi információkat és exkluzív, korhű fényképeket bemutató történeti tájékoztatóval együtt kézbesítünk Önnek. Ezen gyűjtői kiegészítőknek köszönhetően hiteles betekintést nyerhet ’56 forradalmi hangulatába!

A legkiválóbb verdei minőséget képviselő érem lenyűgözően részletgazdag motívumvilággal büszkélkedhet. Előlapját az '56-ban stratégiai jelentőséggel bíró Műszaki Egyetem előtt gyülekező forradalmi tömeg és az ikonikus lyukas zászló díszítik, míg hátlapján a forradalom jellegzetes alakjai nyertek elhelyezést. A kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szereplő forradalmi emlékérem rendkívüli numizmatikai és eszmei értéke a következőkben rejlik:

• tömör színezüstből készült (Ag 999/1000)
• a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel
• történelem és éremművészet egyedülálló kombinációja

Adja le megrendelését mihamarabb és biztosítsa be saját példányát a szigorúan korlátozott emlékéremből, amely jelenleg már csak a készlet erejéig érhető el!

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Minőség:
Legkiválóbb (tükörveret)
Átmérő:
30 mm
Tömeg:
10 g
Kibocsátás éve:
2016
Éremművész:
Fritz Mihály
Előlap:
Lyukas nemzeti zászló, a Műszaki Egyetem előtt gyülekező tömeg
Hátlap:
forradalom jellegzetes alakjai
Igen, megrendelem az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójának tiszteletére kibocsátott színezüst emlékérmet ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és történeti tájékoztatóval együtt, 5 990 Ft-os kedvező áron  (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti számomra.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az összeget a küldeményhez csatolt számla kiállításától számított 15 napon belül kell befizetnie. 

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.