1956 - Csillapíthatatlan vágy a szabadság iránt

Színarany érme a forradalom hőseinek tiszteletére

Október 23-án emlékezünk meg az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 61. évfordulójáról, melynek alkalmából a Magyar Éremkibocsátó Kft. büszkén ajánlja figyelmébe a történelmünk egyik legmeghatározóbb eseményének emléket állító színarany érmekülönlegességet. A lenyűgöző numizmatikai alkotás a dicső témához méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik: 

  • A színtiszta aranyból (Au 999/1000) készült érme magas nemesfémtartalma, legkiválóbb verdei minősége és aprólékosan megtervezett motívumvilága tökéletes numizmatikai egységet alkot.
  • A különleges, 11 milliméteres átmérő a világ egyik legkisebb és egyben legkeresettebb technikai paramétere.
  • Az érme a kibocsátó országban hivatalos, törvényes fizetőeszköz.

Nem érti ezt az a sok ember,
Mi áradt itt meg, mint a tenger?
Miért remegtek világrendek?
Egy nép kiáltott. Aztán csend lett.
De most sokan kérdik: mi történt?
Ki tett itt csontból, húsból törvényt?
És kérdik, egyre többen kérdik,
Hebegve, mert végképp nem értik -
Ők, akik örökségbe kapták-:
Ilyen nagy dolog a Szabadság?

Márai Sándor: Mennyből az angyal, 1956

FOTO: FORTEPAN / Nagy Gyula

1956-os forradalom és szabadságharc emlékérme

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékérme A világ legkisebb arany érméi kollekció nyitó darabja. A kivételes technikai paraméterekkel rendelkező gyűjtemény előfizetőjeként az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékérme 50%-os kedvezménnyel, mindössze 14 995 Ft-ért lehet az Öné. A páratlan sorozatból mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában.

Tulajdonságok
Anyag:
Arany (Au 999/1000)
Minőség:
Tükörveret
Átmérő:
11 mm
Súly:
0,5 gramm
Előlap:
Szamoa címere
Hátlap:
Lyukas zászló
Kibocsátás éve:
2016
Kibocsátó ország:
Szamoa

A világ legkisebb arany érméi

Hivatalos arany érmék, amelyeket mindenki megengedhet magának

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékérme A világ legkisebb arany érméi kollekció nyitó darabja, melynek különlegessége abban áll, hogy az érmék egyedülálló, 11 milliméteres átmérője a világ egyik legkisebb és egyben legkeresettebb technikai paramétere. A változatos témákat feldolgozó sorozat további népszerű elemei között szerepel többek között a legnagyobb magyar királynő, Mária Terézia születésének 300. évfordulója alkalmából kibocsátott káprázatos érme, továbbá a magyar államiság legnemesebb jelképét, a Szent Koronát megörökítő numizmatikai remekmű egyaránt.

A páratlan sorozatból mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában.

A sorozat gyűjtése során az alábbi kiegészítőket Ön AJÁNDÉKBA kapja:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas háttértörténeti anyagot minden érméhez
  • Numizmatikai nagyítót az érmék motívumainak alapos megtekintéséhez
  • Elegáns gyűjtői díszdobozt a biztonságos tároláshoz és látványos bemutatáshoz
  • Névre szóló Tulajdonosi Tanúsítványt, valamint gravírozott réztáblát a gyűjteményhez

A sorozat előfizetőjeként az 1956-os forradalom és szabadságharc érmét 50%-os kedvezménnyel, mindössze 14 995 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció következő érméit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, darabonként 29 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Éljen az 50%-os kedvezménnyel, és váljon a népszerű gyűjtemény büszke tulajdonosává!

Igenmegrendelem A világ legkisebb arany érméi kollekció első elemeként a színtiszta aranyból készült 1956-os forradalom és szabadságharc emlékérmét kedvezményes, 14 995 Ft-os áron (29 990 Ft helyett). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 15 napon belül kell befizetnem.

A sorozat következő érméit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, darabonként 29 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmék árát az azokkal kézbesített számla kiállításától számított 15 napon belül kell befizetnem.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.