Koronázza meg Nemzetünk forradalmai gyűjteményét:

1956-os forradalom és szabadságharc 14 karátos arany érmen!

Az 1956. október 23-án kitört forradalom és az azt követő szabadságharc megmutatta a világnak a magyarok rendíthetetlen szándékát a diktatúra megdöntésére, valamint népünk bátorságát és hősiességét a hőn áhított szabadság kivívása érdekében. A forradalom a katonaság lelkes, ám szervezetlen ellenállása, valamint a forradalmárok hazafias kitartása ellenére elbukott, azonban a szabadság napjainak emléke reményt adott a rendszer ellenfeleinek és erkölcsi erőt a rendszerváltás híveinek.

1956 története - a mi történetünk - a mai magyar demokrácia egyik legfontosabb hagyománya, a nemzeti összefogás, a magyarok rendíthetetlen hazaszeretetének jelképe.

A numizmatikai remekmű a témához méltó kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:  

  • 14 karátos aranyból (Au 585/1000) készült 
  • Az érem a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra
  • Szigorúan limitált kiadás, mindössze 1956 db érhető el világszerte

A különleges emlékérem előlapja forradalmárok egy csoportját jeleníti meg, kezükben lyukas nemzeti zászlóval, míg a hátlapot a szabadság metaforájaként egy láncot kettévágó kard képe díszíti.

 

Tegye teljessé most éremtartó albumát, rendelje meg a tündöklő aranyból készült 1956-os forradalom és szabadságharc emlékérmet!

Magyar Éremkibocsátó Kft. - 1956-os forradalom és szabadságharc

Tulajdonságok
Anyag:
14 karátos arany
Átmérő:
18 mm
Súly:
2 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
1956 db
Előlap:
Forradalmárok
Hátlap:
Láncot kettévágó kard
Kibocsátás éve:
2016
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a 14 karátos aranyból (Au 585/1000) készült 1956-os forradalom és szabadságharc emlékérmet kedvező áron 56 900 Ft- ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel, a terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.