2 unciás színezüst emlékérem

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évforulójának tiszteletére

A Magyar Éremkibocsátó Kft. örömmel ajánlja figyelmébe a magyar történelem egyik legjelentősebb mérföldkövének tekintett 1956-os forradalom és szabadságharc emléke és hősei előtt tisztelgő emlékérmet, amely a sorsdöntő események évfordulója előtt tiszteleg. A forradalom legfontosabb jelképét, a lyukas nemzeti zászlót, valamint a szabadság eszméjét megtestesítő istennőket ábrázoló éremritkaság a különleges apropó alkalmából szigorúan korlátozott példányszámban érhető el, mindössze 500 darab készült világszerte!

A 999/1000-es tisztaságú ezüstből (Ag 999/1000) kibocsátott, ritka fekete ruténiummal és szelektíven színarannyal (Au 999/1000) bevont, egyedileg sorszámozott éremritkaság a kiváló verdei minőséget képviseli. Az érem lenyűgöző motívumvilága a nemzetközileg elismert éremművész, ifj. Szlávics László munkáját dicséri.

Az évforduló tiszteletére az emlékérmet speciális AJÁNDÉK kiegészítőkkel láttuk el: Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és igzalmas, tartalmas kísérőlevéllel együtt, elegáns gyűjtői díszdobozban kézbesítjük megrendelőinknek. 

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Bevonat:
Szelektív színarany (Au 999/1000) és ruténium
Átmérő:
50 mm
Tömeg:
2 uncia (62,3 gramm)
Minőség:
Kiváló
Példányszám:
500
Éremművész:
ifj. Szlávics László
Előlap:
A lyukas nemzeti zászló
Hátlap:
A szabadság istennői

Igen, megrendelem az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére kibocsátott 2 unciás színezüst emlékérmet 69 900 Ft-os kedvező áron  (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az összeget a küldeményhez csatolt számla kiállításától számított 15 napon belül kell befizetnie. 

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.