170 éve tört ki hazánk egyik legmeghatározóbb forradalma

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc idején kibocsátott eredeti, magyar pénzek

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc a magyar nemzet hazaszeretetének, szabadságvágyának és öntudatának egyik jelképe, melynek célkitűzései megteremtették a polgári fejlődésünk alapjait. Idén március 15-én lesz 170 éve, hogy bátor hőseink, 12 pontba szedve fogadtatták el követeléseiket a demokrácia és a függetlenség kivívása érdekében. A dicső alkalomra egy igazán exkluzív történelmi érme szettel szerettünk volna előállni, mely nem kevesebb mint négy darab 1848-49-ben kibocsátott eredeti forgalmi érmét tartalmaz.

A válogatást egy ritka "szabadságharc" arany dukát, egy szintén ritka, ezüstből készült 20 krajcáros, egy a forradalom utolsó nemesfém érméjeként számon tartott ezüst 6 krajcáros, valamint egy figyelemreméltó méretű, réz 1 krajcáros alkotják. Hatalmas szerencse, hogy az átélt viszontagságok ellenére is mindegyik érme nagyon szép állapotban maradt fenn.

Társaságunknak egy kivételes ajándékkal is sikerült gazdagítania az egyébként is exkluzív összeállítást. Egy az eredeti 1849-es nyomólemezzel készült, egyedileg sorszámozott, évfordulós szükségpénz próbanyomatnak is boldog tulajdonosa lehet,  amely rendkívül korlátozott példányzámban került kibocsátásra.

Magyar Éremkibocsátó Kft. - 1848-49-es forradalom és szabadságharc szettAZ ÉRMÉK MELLÉ AJÁNDÉK:

  • Az eredeti 1849-es nyomólemezzel készült, sorszámozott szükségpénz próbanyomat
  • A csatákat bemutató korhű térkép
  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
  • Képekkel illusztrált történeti leírás
  • Külső gravírozású fa díszdoboz

Le ne maradjon a kivételes ajánlatról és legyen egyike azon kevés gyűjtőnek, akik magukénak mondhatják ezt a kiemelkedően korlátozott példányszámban elérhető történelmi érme szettet!

Leírás
Anyag:
Arany, ezüst, réz
Kibocsátás:
Magyar Királyság
Átmérő:
20-26,5 mm
Súly:
2,22-8,77 g
Minőség:
Nagyon szép
Limitáció:
Történelmi
Névérték:
Változó

Igen, megrendelem az exkluzív 1848-49-es forradalom és szabadságharc szettet 599 000 Ft-os kedvező áron (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). A szett mellé ajándékba kapom a szükségpénz sorszámozott példanyomatát, a csatákat illusztráló korhű térképet, az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, a képes történeti leírást és a gravírozott fa díszdobozt. Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a részletfizetési lehetőség webshopunkban nem érhető el, ezzel kapcsolatosan kérjükkeresse ügyfélszolgálati munkatársunkat az alábbi telefonszámon: 06 80 888 998* (Hétköznap 8:00 - 19:00 között, hétvégén 9:00 - 15:00 között. * Díjmentesen hívható telefonszám)