A világ legnagyobb múzeumainak remekművei
24 karátos arannyal bevont érmeken

Örömmel ajánljuk figyelmébe A világ leghíresebb festményei szettet, amely olyan világhírű festőművészek alkotásit örökíti meg, mint Leonardo da Vinci, Vincent van Gogh, Claude Monet, Diego Velazquez, valamint Francisco Goya.

Az eredeti festmények olyan neves múzeumok gyűjteményeit gazdagítják, mint a párizsi Louvre, a brit Nemzeti Képtár vagy a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum.

Mit érdemes tudnia a különleges válogatásról?

  • A szett minden egyes érmét 24 karátos arany (Au 999/1000) bevonat ékesíti
  • A 12 érem a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel készült
  • Megrendelésével Ön is tiszteleg a világ feledhetetlen festőművészei előtt, akik felbecsülhetetlen eszmei értékű műalkotásokat hoztak létre
  • Az érmék látványos bemutatását egy elegáns díszkeret biztosítja, amelyet a 12 érem mellé AJÁNDÉKBA kézbesítünk
  • Ön szintén ajándékba kapja a szetthez készült Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, mely garantálja az érmek kivételes paramétereit és eredetiségét
  • Harmadik ajándékunk a részletesen kidolgozott háttértörténeti leírás a műalkotásokról, amely művészettörténész szakértő közreműködésével készült
  • A rendkívüli művészi értékkel bíró szett egyedülálló kibocsátás, mely kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában érhető el

Ne habozzon, rendelje meg kényelmesen, néhány kattintással a 12 világhírű festmény miniatűrjeit megörökítő, színarannyal bevont szettet kedvező áron, 137 900 Ft-ért (Nincs csomagolási és postaköltség)!

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színtiszta arany (Au 999/1000)
Minőség:
A legkiválóbb (tükörveret)
Méret:
12* 35 x 60 mm
Súly:
12 x 50 g

Igen, megrendelem A világ leghíresebb festményei érem válogatást 137 900 Ft-os áron (Nincs csomagolási és postaköltség). Az érmek mellé ajándékba kapom a tárolásra szolgáló díszkeretet, valamint az Eredetiségi Tanúsítványt és egy művészettörténész szakértő által készített kísérőevelet.

A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indoklás nélküli elállási jog illeti me, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti az érmét. Ekkor annak árát visszatérítjük.