Szent Péter apostol,
az első pápa 
színezüst érmen megörökítve

A 12 apostol névre keresztelt kollekció Jézus Krisztus tizenkét tanítványát örökíti meg és a budapesti Szent István Bazilikával való együttműködésben jött létre. A kollekció nyitó darabja Jézus első tanítványa, Szent Péter előtt tiszteleg.

A nagyszerű kibocsátás az itáliai éremművészet kiválóságának köszönhetően hűen illusztrálja az első pápát. A legkiválóbb verdei minőségnek hála az érem elő- és hátlapján a legapróbb részletességgel, tükörfényben úszva jelennek meg a motívumok.

Az érem előlapján Szent Péter jelenik meg kezében a mennyek országának kulcsaival, melyeket az Úrtól kapott. Az apostol ábrázolása a lateráni bazilikában található szobor alapján készült, mögötte pedig a római Szent Péter-bazilika díszlete látható. A hátlapon a remekmívű rajzolat középpontjában a latin „DUODECIM APOSTOLI” körirat olvasható, mely magyarul annyit tesz: „A tizenkét apostol”. Ezt a köriratot öleli körbe a tanítványok együttesen megjelenő alakja, ezzel is szemléltetve az egységet.

Az első pápáról megemlékező Szent Péter apostol érem igazán lenyűgöző technikai paraméterekkel bír:

  • Színtiszta ezüstből (Ag 999/1000) készült
  • A legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel
  • Átmérője: 38,61 mm; súlya: 20 gramm

A páratlan kollekciót megnyitó Péter apostol emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 15 995 Ft-ért (+1490 Ft csomagolási és postaköltség) lehet az Öné.

trust_badges

12 apostol
Jézus Krisztus tanítványai színezüst érmeken

A bibliai témát megidéző kollekció egy igazán sokoldalú, határokon átívelő együttműködés eredménye, mely nem jöhetett volna létre az itáliai éremművészet kiválósága, a Norvég Pénzverde páratlan minősége, valamint a budapesti Szent István Bazilika szakmai segítségnyújtása nélkül.

Az összesen 12 darab ezüst éremből álló kollekció végigvezeti a gyűjtőket Jézus híres tanítványainak életútján és cselekedetein. A gazdagon díszített érem sorozat a nemes tematikához méltó nyitó elemet kapott az első pápa, Szent Péter apostol személyében. Ám a kollekció további elemei által megismerkedhet többek között Szent András, Szent Máté és Szent János apostol lebilincselő élettörténetével is!

A 12 apostol kollekció kizárólag Társaságunk kínálatában található meg. Mivel világszerte mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el belőle, szigorúan limitált példányszáma még magasabb szintre emeli a színezüst érem gyűjtemény exkluzivitását.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket kiegészítőket:

  • Elegáns éremtartó album és tanúsítványtartó mappa már az első küldeménnyel
  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány minden éremhez
  • Izgalmas életrajzi leírás a sorozat minden eleméhez
  • Tulajdonosi Tanúsítvány a kollekcióhoz
  • Gyönyörű, fából készült rózsafüzér a kollekció gyűjtése során

A 12 apostol kollekció első eleme, a színezüst Péter apostol emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 15 995 Ft-ért lehet az Öné. A sorozat következő érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogja kézhez kapni 31 990 Ft-ért. A csomagolási és postaköltség küldeményenként 1490 Ft. 

Váljon Ön is a Szent István Bazilikával együttműködésben készült színezüst érem gyűjtemény büszke tulajdonosává!

Igenmegrendelem a 12 apostol kollekció első elemeként a színezüst Péter apostol emlékérmet kedvezményes áron, 15 995 Ft-ért (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 31 990 Ft-ért (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat első eleme átvételkor a postásnak fizetendő, a további érmek árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetni.

A kollekció zárt jellegű, 12 éremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Minőség:
Tükörveret (Proof)
Átmérő:
38,61 mm
Limitáció:
5 000 teljes kollekció
Súly:
20 g
Előlap:
Szent Péter apostol
Közös hátlap:
A 12 apostol